Svaž mě a vem si mě celou

Spousta žen sní o tom, ztratit se v náruči svého partnera, být bezbranná. Touží říct „dělej si se mnou co chceš“. Je to také věc, které se často bojí a nemůžou si to s partnerem dovolit. Přitom je to velmi přirozené a mnohem hlubší, než vůbec tušíme. V tomhle článku se dozvíte, jak tato přirozenost pomáhá poznat vhodného partnera a kdy nás svede na scestí.

Slušňáci

Z hlediska milování spousta žen rozděluje muže na dvě základní kategorie. První kategorie jsou Mirkové Dušínové. Ti vědí, že naposledy svázali svého kamaráda, když si jako děti hráli na indiány. Také, že se ženám neubližuje. Proto, když je partnerka požádá, aby byli v sexu ostřejší, mají jasno. Nikdy, na to tě moc miluju. Zároveň s tím žena cítí, že takovým mužům něco důležitého chybí. Nemají to, o co se ráda opře, čemu se ráda otevře. Co u partnera potřebuje. Proto druhá kategorie jsou všichni ostatní, u nichž to cítí.

Čtěte také: Proč důkazy lásky ničí její podstatu

Hajzlíci, sobečci a všichni ostatní

V této kategorii chlapů o odvážnější prožitky při sexu není nouze. Zároveň je v tom i zakopaný pes. Spousta žen pak nabude dojmu, že tito muži TO mají. Zároveň nerozlišují další životně důležité podkategorie. Na to mnohým z žen chybí zdravá sebehodnota. K té je v životě mnohdy dlouhá cesta. Tak zažívají rozpolcení. V sexu je táhnou hajzlíci, kteří jsou pro vztah a rodinný život nepoužitelní. Nebojte, tady to nekončí. V tomto článku zažijete happy end jako u masáže v Thajsku.

Jak se vyhnout scestí

Ano, dilema „vzrušující sex“ nebo „partner pro rodinu“ je časté. Naštěstí má mnoho žen vyšší citlivost nebo bohatší zkušenosti. Pak tento problém pozvolna mizí. Zjišťují, že spousta z těch, co se chovají jako chlapi, to jen předstírá. Přitom je jejich zralost bližší dítěti vaší kamarádky. Dovedou rozlišit sobce, který je přerostlým dítětem vyžadujícím maminku. Ta se o něj musí starat a on péči požaduje. Bere ji jako samozřejmost a dělá scény, když mu nevychází vstříc.

Také rozlišují hajzlíky, kterým chybí citlivost k ostatním. Nemají ji totiž ani k sobě. Proto si berou všechno, co chtějí. Podvádí a lžou, aby dosáhli svého. O to jim totiž v životě jde. Vyhrát.

Čtěte také: Nevěra léčí

4.6/5
Kurz: Jak zvládat konflikty s nadhledem

Staňte se mistry vztahové komunikace

Kdo zůstal?

Přesně. Pokud vám již došly všechny kategorie mužů, které znáte, tak je to o vás. Vaší citlivosti. Zapojit do hledání partnera nejen hlavu a její protiklad v pánvi, ale i citlivé srdce. Ale vás se to určitě netýká. Proto si čistě formálně představíme tu nejpomíjenější kategorii ze všech. Zdravý chlap. Jeho chlapáctví není tak okázalé, jako u sobečků a hajzlíků. Mirkové Dušínové a veganští víláci jsou zase okázale citlivější a spirituálnější. Tak se blbě hledá.

Ale najdete ho podle toho, že TO má. Je to nevychylitelnost. Lidově se tomu říká také mít koule. Prostě můžete brečet, nebo běsnit, ale nevyvedete ho z rovnováhy. Ne proto, že by vás necítil. Cítí vás silně a nebojí se toho. Přitom zůstává u sebe a ví, co chce. Jo, to je opravdu sexy. Protože když vás v noci přiváže a vezme si vás, jak bude chtít…tak víte, že vás opravdu cítí. Úplně celou.  A ten happy end je v tom, že ho můžete najít. Vlastním citem. Tím, že rozvinete svou citlivost a rovnováhu. Tak, jako tím my provádíme naše klienty.

Vítek Čadra

Pokud hledáte oporu v tom, jak najít a pracovat na vyváženém vztahu, přidejte se do naší skupiny na Facebooku.